Cazare in Salonta la Hanul Pescarilor

Hanul Pescarilor

Daca doriti cazare in Salonta o varianta buna poate fi Hanul Pescarilor, un popas cu veche traditie pescareasca, din Salonta, la iesirea spre Oradea.
Hanul Pescarilor ofera cazare in Salonta la o pensiune in Salonta.

Cazare in Salonta  la Pensiune in Salonta

Preturi:
single: 80 lei;
dubla: 100 lei;
camera 3 locuri: 120 lei;
apartament: 150 lei.

Preturi fara mic dejun!

**************************************************

Telefon Contact

 

 

Pensiuni in Salonta pentru cazare in Salonta sunt foarte putine.
Avand o traditie pescareasca placuta pentru cei aflati in calatorie cat si oaza de liniste pentru doritorii de un ambient relaxant, Hanul Pescarilor poate fi una dintre cele mai bune alegeri de cazare in Salonta.

Hanul Pescarilor a fost reconstruit complet in anul 2005, oferind astfel un iz placut de nou construcitie in general si camerelor si restaurantului in particular.

Hanul Pescarilor, pensiune in Salonta, va asteapta sa-i treceti pragul tot timpul anului ca sa va ofere cazare in Salonta la standarde de trei stele.

Hanul Pescarilor are si un restaurant cu suficiente locuri pentru toti cei cazati si chiar si celor care doresc sa organizeze evenimente, botezuri si chiar nunti.
Pensiunea Hanul Pescarilor , care ofera cazare Salonta, este dotata cu mobilier si utilaje noi.

Servicii gratuite :
– Parcare mare pentru masini

– Trezirea clientilor la orice ora

– Rampa de urcare pentru invalizi

– Internet wireless-lan

– Plata cu carti de credit

Preturi:
single: 80 lei;
dubla: 100 lei;
camera 3 locuri: 120 lei;
apartament: 150 lei.

Preturi fara mic dejun!

Cum ajungeti la Hanul Pescarilor ?

In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste han, pensiune, este asezat la iesirea din Salonta, dar prima localitate intalnita, doar prin mijloace de semnalizare, este , localitate in care nu intrati , avand in vedere ca soseaua principala Salonta – Oradea, DN 79, nu intra .
 
– Chiar daca are in nume , aceasta pensiune este localizata la iesirea din Salonta spre Oradea. Chiar la iesirea din Salonta veti vedea un sens giratoriu din care puteti iesi prin dreapta chiar in parcarea mare a pensiunii .
Pensiunea Hanul Pescarilor, aflata pe dreapta soselei spre Oradea, are intrare si printr-o usa direct din parcare si direct in restaurant. Poate ar fi bine sa alegeti intrarea in restaurant fiindca acolo veti gasi si receptia pensiunii Hanul Pescarilor si veti reusi astfel sa luati legatura cu personalul unitatii , ceea ce nu se intampla usor daca intrati pe usa dinspre parcare.
    Ceea ce am remarcat ala acest restaurant este calitatea bucatelor gatite si mai ales gustul deosebit al pestelui gatit aici. Avem un client care spunea : „Am  mancat odata aici un peste mai lat decat farfuria si cu un gust deosebit , ca nu l-am mai uitat niciodata; abia astept sa revin la voi sa ma lupt din nou cu un peste mai lat decat farfuria”.  Confortul oferit aici , te imbie sa revii ori de cate ori treci prin Salonta.

Sa aflam cate ceva si despre Salonta : acest orasel municipiu este amplasat in Judetul Bihor, in fosta regiune Crisana, pe soseaua (DN79) ce leaga Aradul de Oradea, cele 2 orase mai mari din vestul tarii. Desigur ca nu este langa niciunul dintre aceste orase mari ci se invecineaza cu localitatea Ciumeghiu cum vii dinspre Arad si urmatoarea localitate spre Oradea,  in care nu se intra , dupa cum spuneam mai inainte si urmeaza apoi Inandul, prin care se trece doar pe la periferie.
    Salonta este cea mai mare localitate din judetul Bihor, dupa Oradea. Salonta are aproape 20.000 de locuitori, conform  recesamantului din 2011,  in usoara scadere, fata de recesamantul anterior din 2002, cu o mare parte dintre ei, de limba maghiara. Salonta este orasul romanesc, situat si foarte aproape de granita cu Ungaria, de aici pana in Ungaria este mai  putin de 10 KM, iar pana la prima localitate din Ungaria – Sarkad – este de doar 21 km, distanta pe care un porumbel o strabate in doar 18 minute, iar un elicopter in doar 6 minute. daca veniti cu masina, mare grija la viteza de rulare in acest oras. Politia din Salonta este una dintre cele mai exigente unitati ale politieie rutiere romane. „Ochiul” politiei rutiere din Salonta este pe fiecare masina care intra in acest oras, asa ca nu depsiti viteza legala din localitate si nici nu va grabiti pana acolo ca  sa nu acordati prioritate pietonilor la trecerile de pietoni, ca riscati sa ramaneti fara permis, departe de casa.Cei care doresc sa se cazeze urnatoarele nopti in Oradea, pot gasi cazare consultand ofertele de cazare in Oradea, pe site-ul CazareOradea.ro. Pe acest site veti gasi imagini , informatii si telefoanele de contact ale multor pensiuni si hoteluri din Oradea si chiar si din Baile Felix sau Baile 1 Mai. Ceea ce merita subliniat cu privire la Salonta este ca aici gasiti si catev obiective turistice care merita vizitate, cum ar fi : Turnul Ciunt, fostul turn de paza al asezarii, care era un turn de observare cu scopul , mai ales de a pazi cetatea de atacurile unor cete de turci care aveau ca scop principal jefuirea acestei localitati si a altora din judetul Bihor.

Ca incheiere, doresc sa va invit sa ramaneti cel putin o zi in aceast localitate si sa va cautati cazare in Salonta la Hanul Pescarilor, una dintre cele mai bune solutii pentru cazare in Salonta.

Va asteptam cu drag !

Imagini din aceasta pensiune din Salonta , aveti mai jos :

 

pensiuni salonta               cazare salonta                Euautopiese.ro